Részleteskeresés

Külföldi autóbérlés

Külföldi autóbérlés


Bérleti feltételek


Nemzetközi bérleti feltételek


Az autóbérlés feltétele a legtöbb országban a betöltött 21. életév. A bérlőnek rendelkeznie kell minimum egy éve érvényes jogosítvánnyalútlevéllel, valamint dombornyomásos hitelkártyával. A bérautót csak az vezetheti, aki rajta van a bérleti szerződésen, másodvezetői engedély kérhető. Külföldön más irodában/repülőtéren leadni a gépjárművet lehetséges, ennek feltétele és költsége országonként változó. A gépjármű megrendelésekor kérjük, hogy előre érdeklődjön a feltételekről. 

Amennyiben fix értékű voucherrel utazik, dombornyomásos hitelkártyát is szükséges mellékelni az esetlegesen felmerülő költségek fedezésére (extrák, újratöltési szolgáltatás, önrész stb.). Ennek várható többlete a bérleti díjon felül annak 20%-a, kb. 270 EUR. 

A Europcar által elfogadott hitelkártyák: MasterCard, Visa. Luxusautó bérlésénél szükség lehet második hitelkártyára is. A kártyatulajdonosnak személyesen kell jelen lennie a bérautó átvételénél, és a bérleti szerződést aláírásával szükséges hitelesíteni. A bérleti díj készpénzben történő kiegyenlítése a bérlet végén lehetséges. Egyes hitelkártyák fedezetet nyújtanak a bérautóban keletkező káreseményekre. Amennyiben Ön hitelkártyával rendelkezik, bővebb tájékoztatót a kártya kibocsátója nyújt, forduljon hozzá bizalommal. 


Nemzetközi jogosítvány


A Magyarországon kiadott jogosítványokat a legtöbb országban elfogadják (pl. Európai Unió tagországai). Azokhoz a jogosítványokhoz, melyeket az adott országban nem tudnak elolvasni (pl. cirill betűs), nemzetközi jogosítványt kell mellékelni.


Óvadék


Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét) szükséges, melyet dombornyomásos hitelkártya fedezettel kell biztosítani.


A bérautó átvétele


Kérjük, ellenőrizze, hogy a bérleti szerződésen lévő adatok megfelelnek-e a valóságnak. Amennyiben olyan sérülést vesz észre, mely a szerződésen nincs feltüntetve, tájékoztassa a Europcar ügyintézőt. Indulás előtt kérjük, ellenőrizze, hogy a gépjármű tele van-e üzemanyaggal

Tanulmányozza át a térképet, különösen, ha forgalmas repülőteret vagy belvárost hagy el. Amennyiben segítségre van szüksége (útvonalat keres, esetleg az autó részletes bemutatását kéri), a Europcar ügyintézői szívesen segítenek Önnek. Ellenőrizze poggyászait, személyes tárgyait, hogy minél kényelmesebben és nyugodtabban indulhasson útnak. Mindig figyeljen arra, hogy személyes tárgyait és a gépjármű kulcsait, dokumentumait ne tévessze szem elől, azokat ne hagyja bent az autóban, a gépjármű elhagyása után ne maradjon semmilyen érték látható helyen.


Online foglalás - Foglaljon most!


Amennyiben bővebb információra van szüksége kérjük, hívja nemzetközi foglalási központunkat a (+36) 1 4218315 telefonszámon, vagy írjon nekünk!

Külföldre történő utazáskor gondoljon az utasbiztosításra is! 

Jó utat kívánunk!

Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!