Részleteskeresés

Ajánlataink

Autókölcsönzés önrész nélkül? Igen, lehetséges!Amennyiben szeretné biztonságosabbá tenni autóbérlését, és nem szeretne az esetleges károk, sérülések költsége miatt aggódni, az autó átvételekor lehetősége van kiegészítő, ún. önrészmegváltó biztosítás megkötésére is.Ezek az alábbiak lehetnek:

SCDR – önrész felező biztosítás: az önrész a felére csökken, töréskárra és üvegkárra nyújt fedezetet, totálkár és lopás esetén az önrész az újkori érték 10%-a.

Díja: bruttó 2.540 Ft/nap, maximum bruttó 25.400 Ft/hónap.


SCDRP – önrész csökkentő szuper biztosítás: nincs önrész (0 Ft), töréskárra, totálkárra, üvegkárra, gumikárra nyújt fedezetet, lopás esetén az önrész az újkori érték 10%-a.

Díja: bruttó 5.080 Ft/nap, maximum bruttó 50.800 Ft /hónap.


STHW – önrész felező gépjárműlopás elleni biztosítás

Díja: bruttó 6.350 Ft /nap, maximum bruttó 63.500 Ft/hónap.

 


 

Szerviz bérautó igénylés

 

Saját gépjárművének szervizelése idejére rendkívül kedvezményes árakon és feltételekkel bérelhet gépjárművet országszerte számos - a Porsche csoport tagjai, vagy azzal szerződésben álló - márkaszervizben. Garantáltan nem marad autó nélkül!

 
Miért érdemes nálunk bérelnie?


Mert garanciális javításkor a mobilitásgarancia fedezi a bérelt autó díját*.

Mert a szolgáltatást közvetlenül a partner-márkakereskedésnél veheti igénybe.

Mert jók az áraink: Volkswagen Polo vagy hasonló típus bruttó 13 100 Ft/nap, Skoda Rapid vagy hasonló típus bruttó  15 400 Ft/nap!

(A bérleti díjak tartalmazzák az áfát, napi 200 megtehető km-t, a teljes körű biztosítást 60.000 Ft/káresemény önrészesedéssel, a gépjárműadót és a magyarországi autópálya használat díját.)


* menetképtelenséget okozó meghibásodás esetén, a mobilitásgarancia szolgáltatásban meghatározott értékhatárig és időtartamra, az értékhatár gépjármű kategóriánként eltérő lehet

Bővebb információért kérjük, forduljon Munkafelvevőjéhez, vagy hívja a (+36) 1 421 8333 telefonszámot.
Fárasztó tárgyalása lesz? Hosszabb üzleti útra készül?


Dőljön hátra az ülésében és koncentráljon a tárgyalására! Nincs elvesztegetett idő a forgalmi dugókban, és nincs több parkolási probléma.

Bármely gépjárművünk bérelhető gépjárművezetővel plusz napi bruttó 30.480 Ft/8 óra áron.
Minden egyes megkezdett extra óra bruttó 3.810 Ft.

Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!