Részleteskeresés

Visszaélésbejelentő rendszerA EuRent Autókölcsönző Kft-nél a törvényi és belső szabályok, valamint az Etikai Kódexben és az Üzleti Partnerek Magatartási Kódexében lefektetett elvek betartása a legfontosabb. Fontos, hogy tájékozódjunk a potenciális alkalmazottak vagy beszállítók helytelen magatartásáról, és megállítsuk azt. Ezért a Porsche Nyomozóirodát bíztuk meg egy független, pártatlan és bizalmas bejelentő rendszer működtetésével a nevünkben. Az eljárási méltányosság elve alapján a Visszaélésbejelentő Rendszer a lehető legnagyobb védelmet garantálja a visszaélést bejelentő személyek, az érintettek és a bejelentett kötelességszegések kivizsgálásában közreműködő munkavállalók számára.


Ha bejelentése az emberi jogok és a környezetvédelem beszállítói általi esetleges súlyos megsértésére vonatkozik, a Nyomozóiroda értesíti az illetékes osztályokat, akik ennek megfelelően feldolgozzák az ügyet.


Bejelentési csatornák


A Visszaélésbejelentő Rendszer különféle csatornákat kínál a potenciális munkavállalói és beszállítói visszaélések bejelentésére, amelyek lehetővé teszik cégünk gyors vizsgálatát és szükség esetén reagálását. A bejelentések a hét minden napján, 24 órában megtehetők, minden nyelven.


Személyesen – időpont egyeztetés szükséges e-mailben a látogatás előt

Hotline (24h/7d)
0049 5361 9 46300

Postacím

Investigation Office, Post Box 1717
38436 Wolfsburg (Germany)

Ombudsmanok
http://www.ombudsmen-of-volkswagen.com

E-Mail
io@volkswagen.de

Külső kontaktpontok
https://www.porscheholding.com/en/company/complianceintegrity/whistle-blower-system

Online bejelentési csatorna
https://www.bkms-system.com/vw


További kérdései vannak?


A Visszaélésbejelentő Rendszerrel kapcsolatos kérdéseivel vagy fejlesztési javaslataival közvetlenül a Nyomozóirodához fordulhat.

Compliance Officerünk a whistleblowing@centerofcompetence.hu címen is megkereshető a Visszaélésbejelentő Rendszerrel kapcsolatos minden kérdésben.


Termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos panasza van?


Kérjük, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy üzleti partnereinkkel kapcsolatos visszajelzéseivel vagy panaszaival kapcsolatban forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a europcar@europcar.hu címen.


Megértésüket kérjük, hogy a Visszaélésbejelentő Rendszer sajnos nem tudja kezelni az ügyfelek panaszait.

Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!