Részleteskeresés

Partnerek

Miles & More

Miles & More

Miles & More Európa legnagyobb törzsutas programja, melynek a 2014. márciusi adatok szerint 25 millió tagja van. Európa 13 nagyobb légitársaságánál kínál kedvezményket, úgy mint: Lufthansa, Austrian Airlines Group, LOT Polish Airlines, Swiss International Air Lines, Adria Airways, Croatia Airlines, Condor Flugdienst, Luxair, Brussels Airlines, Germanwings, Air Astana, Air Malta and Jet Airways

Több információ
Aeroflot

Aeroflot

A Europcar 2013 novemberében lett az Aeroflot exkluzív autókölcsönző partnere. Az Aeroflot utasok számára kedvező gépjármű bérlési lehetőségeket kínál az Aeroflot desztinációkon lévő valamennyi Europcar bérbeadó irodában.

Foglaljon Most
Flying Blue

Flying Blue

Az Air France-KLM a világ vezető légitársasága, több, mint 71,3 millió utassal. Több, mint 600 repülőgépével a cég Európa egyik legnagyobb flottájával rendelkezik Európában.

Több információ
Emirates Skywards

Emirates Skywards

A Europcar csatlakozott az Emirates Skywards frequent flyer programjához. Mint klubtag bizonyos foglalásokért akár 1000 Skywards kilométert is begyűjthet, és élvezheti a minőségi autóbérlés előnyeit, bármerre is jár.

Több információ
Finnair Plus

Finnair Plus

A Finnair Plus tagjai speciális feltételekkel bérelhetnek a Europcartól: gyűjtse pontjait, élvezze a kedvezményes díjakat, és váltsa pontjait autókölcsönzésre

Több információ
Turkish Airlines

Turkish Airlines

A Miles&Smiles Frequent Flyer program tagjaként 500 kilométert gyűjthet pluszban illetve akár 15% kedvezményt is kaphat, ha a Europcarnál bérel.

Több információ
Delta SkyMiles

Delta SkyMiles

A SkyMiles tagok Europcar bérléseik során 60 kilométert gyűjthetnek (maximum 30 nap) Az ajánlat a Europcar hálózatában számos gépjárműtípusra igénybevehető.

Foglaljon Most
Singapore KrisFlyer

Singapore KrisFlyer

A Europcar nemrég csatlakozott a Singapore Airlines KrisFlyer hűségprogramjához, melynek tagjai a minőségi autóbérlés előnyei mellett még plusz kilométereket is gyűjthetnek.
Foglaljon most és gyűjtse a kilométereket!

Foglaljon Most

Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!