Részleteskeresés

Privilege Hűségprogram - FAQ

MI A PRIVILEGE HŰSÉGPROGRAM?


Az Europcar Privilege hűségprogram egy ingyenes program, melynek célja, hogy az Europcar díjazza a programba regisztrált ügyfelek hűségét a többszöri, bármelyik résztvevő helyszínen történő bérléseik után.
A Privilege Program a Tagok számára négy (4) szintet kínál az Europcar bérlési alkalmak vagy a bérleti napok száma alapján, a regisztrációt követő 24 hónapos időszak alatt. Programszintek: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite és Privilege Elite VIP. A Tag kategóriaszintje (státusza) megváltozik, ha teljesíti a másik szint eléréséhez szükséges feltételeket, az alábbiak szerint. Az új kategóriaszint az új kategóriába lépés napjától számítva 24 hónapig érvényes. A Tag jelenlegi kategóriaszintje megújul, ha az adott 24 hónapos időszak végén a Tag továbbra is megfelel a kategória megtartásához szükséges követelményeknek. Ha a Tag már nem felel meg az adott kategóriaszint 24 hónapos időtartamra vonatkozó feltételeinek, akkor az adott időszak végén az időszakbeli tevékenységének megfelelő kategóriába kerül.


A regisztrációs beérkezését követően az Europcar megerősítő e-mailt küld az ügyfél által megadott e-mail címre, amely az ajánlatnak az ügyfél által történő végleges elfogadását szolgálja.ÁTVÁLTHATÓAK-E A PRIVILEGE PONTOK?


A Privilege Pontok másra nem válthatók át, és nem teszik lehetővé a Tagok számára, hogy elérjék a vonatkozó kategóriaszinteket, előnyöket vagy jutalmakat.HOGYAN ÉRHETŐEK EL A KÜLÖNBÖZŐ PRIVILEGE KATEGÓRIASZINTEK?


A Tagok az egyik kategóriaszintből a másikba az autókölcsönzés során igénybe vett szolgáltatásaik függvényében léphetnek át (bérlési alkalmak vagy bérleti napok száma).
A regisztrációkor az új Tagok automatikusan bekerülnek a PRIVILEGE Club kategóriába. A Tagok kategóriaszintje automatikusan változik, ha teljesítik a következő szint eléréséhez szükséges feltételeket. Bármely új elért kategóriaszint érvényességi időtartama huszonnégy (24) hónap.HOGYAN TUDOM ELLENŐRIZNI A PRIVILEGE PONTJAIMAT?


A Privilege Pontok az Europcar honlapjának Saját Fiók részében tekinthetők meg a bérlet számlázását követő hat héten belül.HOGYAN VEHETEK RÉSZT AZ EUROPCAR PRIVILEGE PROGRAMBAN?


Az ügyfelek online regisztrációval csatlakozhatnak a Privilege Programhoz, azáltal, hogy frissítik / kitöltik a http://www.europcar.com/ weboldalon, vagy bármely alább felsorolt Europcar weboldalon, a My Europcar menüpontban található űrlapot: 
http://www.europcar.com/ http://www.europcar.com.au/ http://www.europcar.co.nz/ http://www.europcar.co.uk/ http://www.europcar.de/http://www.europcar.es/ http://www.europcar.fr/ http://www.europcar.it/ http://www.europcar.pt/ http://www.europcar.ch/ http://www.europcar.at/ 

Az űrlap elküldése után a Tag egy jelentkezést megerősítő e-mailt fog kapni az űrlapon feltüntetett e-mail címre, amely tartalmazza a Tag Europcar Járművezető azonosítóját. Ez az Europcar azonosító (vagy Tagsági azonosító) feljogosítja a Tagot, hogy azonnal élvezhesse az összes programszolgáltatást, és ezt kell majd használnia az egyes online foglalások esetén, illetve erre kell hivatkoznia a Program előnyeinek igénybe vételéhez.HOGYAN GYŰJTHETEM A PRIVILEGE PONTOKAT?


A Privilege Pontokhoz az alábbiak során juthat hozzá: 

Amikor egy Tag kibérel egy járművet egy résztvevő Europcar helyszínen, a Tag fiókjában Privilege Pontokat írunk jóvá (a bérletek és / vagy bérleti napok száma után, a Tag számára a legkedvezőbb módon).GYŰJTHETEK-E A MEGTETT KILOMÉTEREIM UTÁN LÉGITÁRSASÁGI TÖRZSUTAS PONTOKAT AZ EUROPCAR BÉRLÉSEM SORÁN?


Ha Ön tagja egy olyan törzsutasprogramnak (Frequent Flyer Program), amelynek az Europcar is partnere, akkor Ön az összes jogosult Europcar bérlete után az előre meghatározott rendszer szerinti kilométer / pont jóváírásra jogosult.

Annak érdekében, hogy a megtett kilométerei jóváírásra kerüljenek, kérjük, hogy a bérlet időpontjában adja meg a törzsutas (Frequent Flyer) adatait a tagsági kártya foglalási oldalán. Kérjük, tekintse meg a Partnereink részt annak megismeréséhez, hogy hány kilométert vagy pontot kaphat az adott partnereink esetén, hogy mi minősül jogosult bérletnek, valamint egyéb további információkat is szerezhet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ugyanaz az első számú járművezető nem gyűjthet kilométereket egynél több egy időben történő bérlet esetén. Csak egy bérlet rögzíthető.


KAPHATOK-E KILOMÉTEREKET VAGY PONTOKAT A KORÁBBI BÉRLÉSEIM UTÁN?


Az utóbbi 6 hónapban* igénybe vett bérlések után járó kilométerek / pontok jóváírásához kérjük, küldje el az utazást igazoló dokumentumokat (pl. beszállókártya, szállodai foglalás, vonatjegy...) és a rögzített bérlésről szóló dokumentumokat az Airlines@mail.europcar.com email címre, vagy töltse ki a Saját Fiók menüpontban elérhető online igénylési űrlapot. 

*Egyes partnerek különböző időszakokra teszik lehetővé a visszamenőleges jóváírásokat. További információért kérjük, olvassa el a törzsutasprogram (Frequent Flyer Program) tagsági útmutatóját.


HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A PRIVILEGE KÁRTYÁHOZ?


A programhoz való csatlakozáskor, vagy a kategóriaszint módosításakor a Privilege Tag egy kártyát kap. A Tag kap egy e-mailt, amelyben felveheti a virtuális kártyát a mobiltelefonjába, mely esetben nem fognak számára postai úton plasztikkártyát küldeni. Ha a Tag nem tölti le a kártyát, a kártyát postai úton küldik el. A Privilege Program és a kategóriaszintű rendszer előnyeihez való hozzáférés érdekében a foglalás időpontjában az Europcar azonosítóval történő bejelentkezés vagy az arra való hivatkozás kötelezően szükséges.VAN A PRIVILEGE KÁRTYÁMNAK LEJÁRATI IDEJE?


Nem, tagsága soha nem jár le, kategóriaszintje viszont 24 hónapig érvényes.HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A PRIVILEGE ELŐNYÖKHOZ?


A foglalás során fel kell tüntetnie az Ön Europcar azonosítóját.HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ A PRIVILEGE JUTALMAKHOZ?


A Privilege Tagok e-mailben kapják meg a nekik járó jutalmakat. Az Europcar Privilege Programba való regisztrációkor a Tag feliratkozik a program által nyújtott előnyökhöz és jutalmakhoz kapcsoló tranzakciós e-mailekre / SMS-ekre.HOGYAN KERÜLHETEK MAGASABB /ALACSONYABB KATEGÓRIÁBA?PRIVILEGE ALACSONYABB KATEGÓRIÁBA LÉPÉS 


A Privilege kategória szintjét (státuszt) a 24 hónap alatt felhalmozott Privilege Pontok száma határozza meg.
Ha egy Tag kategóriaszintje érvényességi ideje alatt nem rendelkezik elegendő bérlési alkalommal ahhoz, hogy megtartsa jelenlegi tagsági szintjét, a tagot alacsonyabb kategóriába fogják sorolni.

Az új kategóriaszintnek megfelelően új Privilege kártya kerül kiállításra.

Ha a Privilege magasabb kategóriába lépéssel kapcsolatos információkra van szüksége, kattintson ide.PRIVILEGE MAGASABB KATEGÓRIÁBA LÉPÉS


A Privilege kategória szintjét (státuszt) a 24 hónap alatt felhalmozott Privilege Pontok száma határozza meg.
Ha egy Tag kategóriaszintje érvényességi ideje alatt (adott 24 hónap) elegendő Privilege Pontot szerzett, a tagot magasabb kategóriába fogják sorolni.

Az új kategóriaszintnek megfelelően új Privilege kártya kerül kiállításra.

Ha a Privilege alacsonyabb kategóriába lépéssel kapcsolatos információkra van szüksége, kattintson ide.
AZ EUROPCAR PRIVILEGE PROGRAM DÍJMENTES?

A Privilege program egy ingyenes hűségprogramMIK AZOK A PRIVILEGE PONTOK?

A Privilege Pontok azok a pontokban számított egységek, amelyek a Tagok számára a bérleti alkalmak vagy bérleti napok alapján kerülnek jóváírásra.
MI A PRIVILEGE CLUB?

Ez a neve a Program első kategóriaszintjének. 

A Privilege Club előnyei:MI A PRIVILEGE EXECUTIVE?

Ez a Program második szintjének elnevezése. A Privilege tag akkor jogosult az Executive szintre, ha tíz (10) - huszonnégy (24) alkalommal, vagy negyven (40) - nyolcvannégy (84) bérleti napra vesz igénybe bérlési szolgáltatást.


A Privilege Executive előnyei:
MI A PRIVILEGE ELITE?

Ez a Program harmadik szintjének neve.  A Privilege Tag jogosult az Elite szintre, ha több mint húsz (25) jogosító bérléssel vagy több mint nyolcvanöt (85) bérleti nappal rendelkezik.


A Privilege Elite előnyei:MI A PRIVILEGE ELITE VIP?


Ez a Program legfelső szintjének neve. A Privilege Tag jogosult az Elite VIP szintre, ha több mint negyven (40) jogosító bérléssel vagy több mint egyszázharminc (130) bérleti nappal rendelkezik.


A Privilege Elite VIP előnyei:Milyen típusú autóra vagyok jogosult az ingyenes hétvégi bérlési jutalom során?


Jutalom hétvégéjén a Tagok a kompakt autó kategóriából tudnak foglalni.MELYEK A KÜLÖNBÖZŐ PRIVILEGE KATEGÓRASZINTEK?


A Privilege Program a Tagok számára négy (4) kategóriaszintet kínál a járművek bármely résztvevő Europcar állomásról történő bérlési alkalmainak vagy a bérlés napjainak száma alapján a 24 hónapos időszak alatt. 
A Program kategóriaszintjei: Privilege Club (belépő szint); Privilege Executive (gyakori bérlő), Privilege Elite (nagyon gyakori bérlő) és Privilege Elite VIP (a gyakori bérlők legmagasabb szintje).


MI A TEENDŐ, HA A PRIVILEGE KÁRTYÁM MEGSÉRÜLT, VAGY ELLOPTÁK?


Ha a kártya elveszett, megsérült vagy ellopták, telefonon vagy e-mailben forduljon az Ön lakóhelye szerinti ország Europcar Hűségprogram csapatához. A kapcsolatfelvételi adatok elérhetőek a Rólunk menüpontban és a Saját Fiók Hűséginformációk részében, amely bejelentkezés után válik láthatóvá. 
Miután egy Tagtól értesítését kapunk egy elveszett, ellopott vagy sérült kártyáról, a kártyát kicseréljük.


Az Europcar által kínált Europcar Privilege Hűségprogram célja, hogy lehetővé tegye a Programban résztvevő tagoknak, hogy a járműbérléseik után Privilege Pontok és egyéb kapcsolódó előnyök formájában jutalmakban részesüljenek.HOL SZEREZHETEK BE MINDEN INFORMÁCIÓT A PRIVILEGE PROGRAMRÓL?


A Privilege Programhoz kapcsolódó információkért és részletekért, különös tekintettel a résztvevő állomások / országok által nyújtott kiegészítő szolgáltatásokra, a partnerek által nyújtott előnyökre és a Privilege jutalmazási ajándék utalványok feltételeire, kérjük, ellenőrizze az Europcar weboldalának Hűségprogramra vonatkozó pontjait.HOGYAN JELEZHETEM, HA NEM KAPTAM MEG A PRIVILEGE PONTJAIMAT?


Ha a Privilege Pontjait a jogosult bérlés számlázását követő hat hetes minimális várakozási idő elteltével nem írták megfelelően jóvá a fiókjában, akkor kérjük, töltse ki a weboldalon a My Europcar menü Kérdések részében található Privilege online űrlap valamennyi kötelező mezőjét, vagyis a foglalási számot VAGY a bérleti szerződés számát, az átvételi dátumot és állomást, valamint a leadási állomás adatait.MELY EUROPCAR HELYSZÍNEK VESZNEK RÉSZT A PRIVILEGE PROGRAMBAN?


Minden Europcar állomás világszerte részt vesz a Privilege előnyeiben és szolgáltatásaiban. 
Kivétel: A Privilege Program nem alkalmazható az USA-ban, Kanadában, Kubában, Kínában és Japánban.MELY BÉRLETEK MINŐSÜLNEK JOGOSULT BÉRLÉSNEK?


A Státusz- és a Privilege-jutalmakra jogosító díjszabások a Privilege Tagok számára lehetővé teszik a következő szintre való átlépést: minden bérlési alkalom és bérlési nap számít, függetlenül az ártól, kivéve a következő díjszabás-kategóriákat, amelyekhez nem tartozik Privilege Pontok jóváírása:


Díjszabás kód

Díjszabás név

Díjszabás kód

Díjszabás név

AAGB

A.A. TAGSÁGI PROGRAM

FR**

BÁRMELYIK INGYENES BÉRLÉSI TERMÉK

ADAA

ADAC NAPI DÍJSZABÁSOK

NPOO

NEM-FLOTTA JÁRMŰVEK

ADAB

ADAC HÉTVÉGI DÍJSZABÁSOK

RE**

BÁRMELYIK AUTÓHELYETTESÍTŐ TERMÉK

ADAC

ADAC ÜNNEPI DÍJSZABÁSOK

FSI1

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ 1

KERÉKPÁR

MOTORKERÉKPÁR-BÉRLÉSEK

FSI2

AUTÓHELYETTESÍTŐ EGYÉB 2

CHFD

SOFŐRÖS FUVAR

FRWL

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ

EUSI

US KÜLÖNLEGES KÖZVETÍTŐK

SHOW

ÜGYFÉL NEM JELENT MEG

FDEZ

EASYJET

TO**

BÁRMELY UTAZÁSSZERVEZŐ TERMÉK

FDFR

RYANAIR

USFS

US KATONASÁG RÖVID TÁVÚ DÍJSZABÁS

FDJE

JERSEY EURÓPAI

USST

É-AMERIKAI KÖZÉPTÁVÚ DÍJSZABÁS


A fent felsorolt díjszabásokhoz kapcsolódó bérleti díjakat nem veszik figyelembe a Privilege Pontok jóváírásakor.
Azonban a Privilege Tag élvezni fogja a Programhoz kapcsolódó összes többi előnyt.MELYIK BÉRLETEK JOGOSULTAK KUPONOS JUTALOMRA?


Minden nyilvános és egyéni vállalati díjszabást alkalmazó bérlet esetében számíthatnak erre a jutalomra.


A kuponos jutalmakra jogosító díjszabások a Privilege Tagok számára lehetővé teszik a következő szintre való átlépést: minden bérlési alkalom és bérlési nap számít, függetlenül az ártól, kivéve a következő díjszabás-kategóriákat, amelyekhez nem tartozik Privilege Pontok jóváírása:


Díjszabás kód

Díjszabás név

Díjszabás kód

Díjszabás név

AAGB

A.A. TAGSÁGI PROGRAM

FR**

BÁRMELYIK INGYENES BÉRLÉSI TERMÉK

ADAA

ADAC NAPI DÍJSZABÁSOK

NPOO

NEM-FLOTTA JÁRMŰVEK

ADAB

ADAC HÉTVÉGI DÍJSZABÁSOK

RE**

BÁRMELYIK AUTÓHELYETTESÍTŐ TERMÉK

ADAC

ADAC ÜNNEPI DÍJSZABÁSOK

FSI1

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ 1

KERÉKPÁR

MOTORKERÉKPÁR-BÉRLÉSEK

FSI2

AUTÓHELYETTESÍTŐ EGYÉB 2

CHFD

SOFŐRÖS FUVAR

FRWL

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ

EUSI

US KÜLÖNLEGES KÖZVETÍTŐK

SHOW

ÜGYFÉL NEM JELENT MEG

FDEZ

EASYJET

TO**

BÁRMELY UTAZÁSSZERVEZŐ TERMÉK

FDFR

RYANAIR

USFS

US KATONASÁG RÖVID TÁVÚ DÍJSZABÁS

FDJE

JERSEY EURÓPAI

USST

É-AMERIKAI KÖZÉPTÁVÚ DÍJSZABÁS


A fent felsorolt díjszabásokhoz kapcsolódó bérleti díjakat nem veszik figyelembe a Privilege Pontok jóváírásakor.
Azonban a Privilege Tag élvezni fogja a Programhoz kapcsolódó összes többi előnyt.MELYIK BÉRLETEK JOGOSULTAK AZ INGYENES HÉTVÉGI JUTALOMRA?


Minden nyilvános és egyéni vállalati díjszabást alkalmazó bérlet esetében számíthatnak erre a jutalomra.


A hétvégi jutalmakra jogosító díjszabások a Privilege Tagok számára lehetővé teszik a következő szintre való átlépést: minden bérlési alkalom és bérlési nap számít, függetlenül az ártól, kivéve a következő díjszabás-kategóriákat, amelyekhez nem tartozik Privilege Pontok jóváírása:


Díjszabás kód

Díjszabás név

Díjszabás kód

Díjszabás név

AAGB

A.A. TAGSÁGI PROGRAM

FR**

BÁRMELYIK INGYENES BÉRLÉSI TERMÉK

ADAA

ADAC NAPI DÍJSZABÁSOK

NPOO

NEM-FLOTTA JÁRMŰVEK

ADAB

ADAC HÉTVÉGI DÍJSZABÁSOK

RE**

BÁRMELYIK AUTÓHELYETTESÍTŐ TERMÉK

ADAC

ADAC ÜNNEPI DÍJSZABÁSOK

FSI1

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ 1

KERÉKPÁR

MOTORKERÉKPÁR-BÉRLÉSEK

FSI2

AUTÓHELYETTESÍTŐ EGYÉB 2

CHFD

SOFŐRÖS FUVAR

FRWL

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ

EUSI

US KÜLÖNLEGES KÖZVETÍTŐK

SHOW

ÜGYFÉL NEM JELENT MEG

FDEZ

EASYJET

TO**

BÁRMELY UTAZÁSSZERVEZŐ TERMÉK

FDFR

RYANAIR

USFS

US KATONASÁG RÖVID TÁVÚ DÍJSZABÁS

FDJE

JERSEY EURÓPAI

USST

É-AMERIKAI KÖZÉPTÁVÚ DÍJSZABÁS


A fent felsorolt díjszabásokhoz kapcsolódó bérleti díjakat nem veszik figyelembe a Privilege Pontok jóváírásakor.
Azonban a Privilege Tag élvezni fogja a Programhoz kapcsolódó összes többi előnyt.Minden nyilvános és egyéni vállalati díjszabást alkalmazó bérlet esetében számíthatnak erre a jutalomra.


A ingyenes másodvezető hozzáadására jogosító díjszabások a Privilege Tagok számára lehetővé teszik a következő szintre való átlépést: minden bérlési alkalom számít, kivéve a következő díjszabás-kategóriákat, amelyekhez nem tartozik az ingyenes másodvezető jóváírása:


Díjszabás kód

Díjszabás név

Díjszabás kód

Díjszabás név

AAGB

A.A. TAGSÁGI PROGRAM

FR**

BÁRMELYIK INGYENES BÉRLÉSI TERMÉK

ADAA

ADAC NAPI DÍJSZABÁSOK

NPOO

NEM-FLOTTA JÁRMŰVEK

ADAB

ADAC HÉTVÉGI DÍJSZABÁSOK

RE**

BÁRMELYIK AUTÓHELYETTESÍTŐ TERMÉK

ADAC

ADAC ÜNNEPI DÍJSZABÁSOK

FSI1

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ 1

KERÉKPÁR

MOTORKERÉKPÁR-BÉRLÉSEK

FSI2

AUTÓHELYETTESÍTŐ EGYÉB 2

CHFD

SOFŐRÖS FUVAR

FRWL

EGYÉB AUTÓHELYETTESÍTŐ

EUSI

US KÜLÖNLEGES KÖZVETÍTŐK

SHOW

ÜGYFÉL NEM JELENT MEG

FDEZ

EASYJET

TO**

BÁRMELY UTAZÁSSZERVEZŐ TERMÉK

FDFR

RYANAIR

USFS

US KATONASÁG RÖVID TÁVÚ DÍJSZABÁS

FDJE

JERSEY EURÓPAI

USST

É-AMERIKAI KÖZÉPTÁVÚ DÍJSZABÁSHívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!