Részleteskeresés

Bérlési információkA bérleti díjak tartalmazzák: - az ÁFÁ-t (27%),

 - 3.000 megtehető kilométert (3.000 km/gépkocsihasználat; H,I,M,S,T kategória esetén 300km/nap, max. 3.000 km/bérlet),

 - a törés és lopás elleni - biztosítást (CDR&TP),

 - valamint a magyarországi autópálya használatot (elektronikus engedéllyel).
Nem tartalmazzák: - az üzemanyagot,

 - a meg nem váltható önrészt,

 - a repülőtéri illetéket (15%),

 - a gépjárműadót: A, X, B, J, K, C, L, E kategóriákra 1.600 Ft + Áfa/nap, max. 17.600 Ft + Áfa/hó, Z, F, W kategóriára max. 22.000 Ft + Áfa/hó,
   G, H, I, Y kategóriára  3.000 Ft + Áfa/nap, max. 44.000 Ft + Áfa/hó,

 - a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket,

 - és minden egyéb esetleges költséget.


 
  

Igényelhető extrák:

Önrész csökkentés

Saját hibás baleset, kár esetén minimum 50.000 Ft / káresemény, 500.000 Ft fölötti kár esetén káreseményenként 10%.

Navigáció (GPS)

Gyerekülés

Tetőbox

Hólánc

A részletekről bővebben is olvashat, vagy keresse kollégáinkat a europcar@europcar.hu e-mail címen.
 Feltételek


- A gépjárművet az vezetheti, aki szerepel a bérleti szerződésen, és az "Általános Bérleti Feltételek"-nek megfelel. Másodvezetői engedély napi 1.500 Ft + Áfa, max. 21.000 Ft+ Áfa/hó  ellenében kérhető.


  

- Foglalást csak kategóriára fogadunk el, gépjármű típust nem tudunk garantálni.

  


- Bármely gépjármű bérelhető gépjárművezetővel, plusz 48.000 Ft + ÁFA / 8 óra. Minden egyes megkezdett extra óra 6.000 Ft + ÁFA .

  

  


Egy utas bérlet

  


A bérelt autót  minimum 3 napos bérlés esetén belföldi irodáinkban díjmentesen adhatja le.

  


Ki- és visszaszállítás

  


Budapesten 5 000 Ft +Áfa /alkalom. Minden egyéb esetben 150 Ft+áfa/km, de minimum 10 000 Ft+ Áfa. 1 hetes vagy hosszabb bérlet esetén minden kategória elérhető vidéki irodáinkban is, 1 hétnél rövidebb bérletnél egyes kategóriák (L,F,W,G,H,I,M,S,T) esetén le- és visszaszállítási díjat számolunk fel, díja 150 Ft+Áfa/km, min. 10 000 Ft+ Áfa. 

 


Óvadék


 
Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő, összege Magyarországon  a várható bérleti díj +20% +320 000 Ft. A pontos összegről bérbeadó irodáink adnak felvilágosítást. Kártyás fizetőeszköznél a hitelkártya elfogadott, érvényessége a várható bérleti időszak vége plusz 2 hónap. A letét feloldása a gépjármű leadását követő 10-30 nap között várható. Audi A6/A8 bérlése esetén két hitelkártyára van szükség. Ebben az esetben a lelét mindkét kártyán  a várható bérleti díj +20%+320 000 Ft.

  


Újratöltési szolgáltatás


Az esetlegesen hiányzó üzemanyagrész a bérlet végén felszámolásra kerül, és meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.


Lemondás feltételei


 
L,F,W,G,H,I,M,S,T kategóriák bérlése esetén a megrendelés 48 órán túli visszamondása díjmentes, 48 és 24 óra között a gépjármű 1 napra jutó bérleti díja fizetendő, 24 órán belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat meg kell fizetni. Egyéb kategóriák 24 órán belüli lemondása esetén 10 000 Ft+ Áfa esedékes.

 
Külföldre távozás


A következő országokba a gk. nem vihető ki: BG, GR, TR, AL, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetúnió (kivéve a balti államok) utódállamai. Külföldre távozás csak határkilépési engedéllyel lehetséges. Határkilépési engedély 1 hétnél rövidebb bérlet esetén: 15 000 Ft + Áfa , 1 hetes vagy annál hosszabb bérlet esetén díjmentes. Bizonyos kategóriák külföldre vitele nem engedélyezett.
Fontos!


 A Europcar semmilyen felelősséget nem vállal a honlapon és a hivatalos Europcar honlapokon található rezervációs szolgáltatással kapcsolatban. A rezerváció és a bérlés Általános feltételeit a Europcar bármikor megváltoztathatja. A Europcar online autóbérlési szolgáltatásáért a Europcar sem közvetlenül, sem közvetetten nem felelős. Az online rezervációs rendszer által megadott árak az ügyfél által közölt adatokon alapszanak. A Europcar gépjárművek interneten keresztül történő lefoglalása semmilyen körülmények között nem minősül bérleti szerződésnek. 


 


Bővebb információért kérjük, hívja a (+36) 1 421 8333 telefonszámot, vagy írjon nekünk az europcar@europcar.hu e-mail címre!
Hosszabb távú bérleti igény esetén kérjük, hogy keresse értékesítési csapatunkat a (+36) 1 421 8323 telefonszámon vagy írjon nekünk a sales@europcar.hu címre!Jó utat kívánunk!Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!