Részleteskeresés

Bérlési információkA bérleti díjak tartalmazzák: - az ÁFÁ-t (27%),

 - 3800 megtehető kilométert (3800 km/gépkocsihasználat; H,I,M,S,T kategória esetén 300km/nap, max. 3.800 km/bérlet),

 - a törés és lopás elleni - biztosítást (CDR&TP),

 - valamint a magyarországi autópálya használatot (elektronikus engedéllyel).
Nem tartalmazzák: - az üzemanyagot,

 - a meg nem váltható önrészt,

 - a repülőtéri illetéket (10%),

 - a gépjárműadót: A,B,C,D,E,J,L kategóriákra 880 Ft + Áfa/nap, max. 8.800 Ft + Áfa/hó, F kategóriára max. 11.000 Ft + Áfa/hó, H, I kategóriára  1.500 Ft + Áfa/nap, max. 22.000 Ft + Áfa/hó,

 - a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket,

 - és minden egyéb esetleges költséget.


 
  

Igényelhető extrák:

Önrész csökkentés


Saját hibás baleset, kár esetén az önrész 10%, de minimum 60.000 Ft káreseményenként, mely az önrészt csökkentő biztosítási csomagok igénylésével már napi bruttó 2.540 Ft-ért 0 Ft-ra csökkenthető (Super CDR ill. Super CDR Plusz).

Navigáció (GPS)

Gyerekülés

Gyerekkocsi (sport babakocsi)

Tetőbox

Hólánc

A részletekről bővebben is olvashat, vagy kerese kollégáinkat a europcar@europcar.hu e-mail címen.
 Feltételek


- A gépjárművet az vezetheti, aki szerepel a bérleti szerződésen, és az "Általános Bérleti Feltételek"-nek megfelel. Másodvezetői engedély - maximum 2 db - napi bruttó 1270 Ft, max. 12.700 Ft/hó ellenében kérhető.


  

- Foglalást csak kategóriára fogadunk el, gépjármű típust nem tudunk garantálni.

  


- A hétvégi díjtétel péntek 12:00 órától hétfő reggel 9:00 óráig érvényes.

  


- Bármely gépjármű bérelhető gépjárművezetővel, plusz bruttó 25.400 Ft/8 óra. Minden egyes megkezdett extra óra 2.540 Ft.

  

  


Egy utas bérlet

  


A bérelt autót  minimum 3 napos bérlés esetén belföldi irodáinkban díjmentesen adhatja le.

  


Ki- és visszaszállítás

  


Igény szerint kiszállítást biztosítunk, ezért városon belül bruttó 3.175 Ft-ot, egyéb esetben bruttó 153 Ft/km-t, de minimum bruttó 3.175 Ft visszaszállítási díjat számolunk fel. 1 hetes vagy hosszabb bérlet esetén minden kategória elérhető valamennyi irodánkban, 1 hétnél rövidebb bérletnél egyes kategóriák esetén le- és visszaszállítási díjat számolunk fel.

 


Óvadék


 
Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő, összege Magyarországon  a várható bérleti díj +20% +320 000 Ft. A pontos összegről bérbeadó irodáink adnak felvilágosítást. Kártyás fizetőeszköznél a hitelkártya elfogadott, érvényessége a várható bérleti időszak vége plusz 2 hónap. A letét feloldása a gépjármű leadását követő 10-30 nap között várható. Audi A6/A8 bérlése esetén két hitelkártyára van szükség. Ebben az esetben a lelét mindkét kártyán  a várható bérleti díj +20%+320 000 Ft.

  


Újratöltési szolgáltatás


A gépjárművek tele tankkal kerülnek átadásra, és ugyanígy kérjük leadni. Ellenkező esetben a hiányzó üzemanyag rész a bérlet végén felszámolásra kerül. Az újratöltési szolgáltatás díja meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.


Lemondás feltételei


 
Azon foglalások esetén, amelyeknél a Bérlő a Bérbeadó irodában történő fizetést választotta, a foglalás ingyenesen lemondható a gépjármű átvételéig. Online fizetéses foglalások esetén a lemondás a bérlés napját megelőző legkésőbb 48 óráig ingyenes. Ezt követően 50 eurónak megfelelő összegű lemondási díjat (meghiúsulási kötbér) számolunk fel. Lefoglalt, de át nem vett gépjármű esetén 95 eurónak megfelelő meg nem jelenési díj (meghiúsulási kötbér) megfizetésére kötelezzük mindkét esetben. Az összegeket helyi valutában vagy -amennyiben ez lehetséges- Bérlő bankkártyája elszámolási pénznemében, a tranzakció időpontjában érvényes banki árfolyamon számoljuk fel.

 
Külföldre távozás


A bérelt gépjármű a következő országokba nem vihető ki: Bulgária, Törökország, Görögország, Albánia, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetunió (kivéve Észtország, Lettország, Litvánia) utódállamai.Külföldre utazni csak határkilépési engedéllyel lehetséges, melynek díja 1 hétnél rövidebb bérlet esetén bruttó 6.350 Ft, 1 hetes vagy annál hosszabb bérlet esetén díjmentes. Bizonyos kategóriák külföldre vitele nem engedélyezett.


Fontos!


 A Europcar semmilyen felelősséget nem vállal a honlapon és a hivatalos Europcar honlapokon található rezervációs szolgáltatással kapcsolatban. A rezerváció és a bérlés Általános feltételeit a Europcar bármikor megváltoztathatja. A Europcar online autóbérlési szolgáltatásáért a Europcar sem közvetlenül, sem közvetetten nem felelős. Az online rezervációs rendszer által megadott árak az ügyfél által közölt adatokon alapszanak. A Europcar gépjárművek interneten keresztül történő lefoglalása semmilyen körülmények között nem minősül bérleti szerződésnek. 


 


Bővebb információért kérjük, hívja a (+36) 1 421 8333 telefonszámot, vagy írjon nekünk az europcar@europcar.hu e-mail címre!
Hosszabb távú bérleti igény esetén kérjük, hogy keresse értékesítési csapatunkat a (+36) 1 421 8323 telefonszámon vagy írjon nekünk a sales@europcar.hu címre!Jó utat kívánunk!Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!