Részleteskeresés

Bérlési információkA bérleti díjak tartalmazzák: - az ÁFÁ-t (27%),

 - 3800 megtehető kilométert (3800 km/gépkocsihasználat; H,I,M,S,T kategória esetén 300km/nap, max. 3.800 km/bérlet),

 - a törés és lopás elleni - biztosítást (CDR&TP),

 - valamint a magyarországi autópálya használatot (elektronikus engedéllyel).
Nem tartalmazzák: - az üzemanyagot,

 - a meg nem váltható önrészt,

 - a repülőtéri illetéket (10%),

 - a gépjárműadót: A,B,C,D,E,J,L kategóriákra 600 Ft + Áfa/nap, max. 8.800 Ft + Áfa/hó, F kategóriára max. 11.000 Ft + Áfa/hó, H kategóriára  1.000 Ft + Áfa/nap, max. 22.000 Ft + Áfa/hó,

 - a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket,

 - és minden egyéb esetleges költséget.


 
  

Igényelhető extrák:

Önrész csökkentés


Saját hibás baleset, kár esetén az önrész 10%, de minimum 60.000 Ft káreseményenként, mely az önrészt csökkentő biztosítási csomagok igénylésével már napi bruttó 2.540 Ft-ért 0 Ft-ra csökkenthető (Super CDR ill. Super CDR Plusz).

Navigáció (GPS)

Gyerekülés

Gyerekkocsi (sport babakocsi)

Tetőbox

Hólánc

A részletekről bővebben is olvashat, vagy kerese kollégáinkat a europcar@europcar.hu e-mail címen.
 Feltételek


- A gépjárművet az vezetheti, aki szerepel a bérleti szerződésen, és az "Általános Bérleti Feltételek"-nek megfelel. Másodvezetői engedély - maximum 2 db - napi bruttó 1270 Ft, max. 12.700 Ft/hó ellenében kérhető.


  

- Foglalást csak kategóriára fogadunk el, gépjármű típust nem tudunk garantálni.

  


- A hétvégi díjtétel péntek 12:00 órától hétfő reggel 9:00 óráig érvényes.

  


- Bármely gépjármű bérelhető gépjárművezetővel, plusz bruttó 25.400 Ft/8 óra. Minden egyes megkezdett extra óra 2.540 Ft.

  

  


Egy utas bérlet

  


A bérelt autót  minimum 3 napos bérlés esetén belföldi irodáinkban díjmentesen adhatja le.

  


Ki- és visszaszállítás

  


Igény szerint kiszállítást biztosítunk, ezért városon belül bruttó 3.175 Ft-ot, egyéb esetben bruttó 153 Ft/km-t, de minimum bruttó 3.175 Ft visszaszállítási díjat számolunk fel. 1 hetes vagy hosszabb bérlet esetén minden kategória elérhető valamennyi irodánkban, 1 hétnél rövidebb bérletnél egyes kategóriák esetén le- és visszaszállítási díjat számolunk fel.

 


Óvadék


 
Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő, összege Magyarországon  a várható bérleti díj +20% +320 000 Ft. A pontos összegről bérbeadó irodáink adnak felvilágosítást. Kártyás fizetőeszköznél a dombornyomott bankkártya vagy hitelkártya elfogadott érvényessége a várható bérleti időszak vége plusz 2 hónap. A letét feloldása a gépjármű leadását követő 10-30 nap között várható. Audi A6/A8 bérlése esetén két hitelkártyára van szükség. Ebben az esetben a lelét mindkét kártyán  a várható bérleti díj +20%+320 000 Ft.

  


Újratöltési szolgáltatás


A gépjárművek tele tankkal kerülnek átadásra, és ugyanígy kérjük leadni. Ellenkező esetben a hiányzó üzemanyag rész a bérlet végén felszámolásra kerül. Az újratöltési szolgáltatás díja meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.


Lemondás feltételei


 
H, I, M és E kategória bérlése esetén a megrendelés 48 órán túli visszamondása díjmentes, 48 és 24 óra között a gépjármű 1 napra jutó bérleti díja fizetendő, 24 órán belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat meg kell fizetni.


 
Külföldre távozás


A bérelt gépjármű a következő országokba nem vihető ki: Bulgária, Törökország, Görögország, Albánia, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetunió (kivéve Észtország, Lettország, Litvánia) utódállamai.Külföldre utazni csak határkilépési engedéllyel lehetséges, melynek díja 1 hétnél rövidebb bérlet esetén bruttó 6.350 Ft, 1 hetes vagy annál hosszabb bérlet esetén díjmentes. Bizonyos kategóriák külföldre vitele nem engedélyezett.


Fontos!


 A Europcar semmilyen felelősséget nem vállal a honlapon és a hivatalos Europcar honlapokon található rezervációs szolgáltatással kapcsolatban. A rezerváció és a bérlés Általános feltételeit a Europcar bármikor megváltoztathatja. A Europcar online autóbérlési szolgáltatásáért a Europcar sem közvetlenül, sem közvetetten nem felelős. Az online rezervációs rendszer által megadott árak az ügyfél által közölt adatokon alapszanak. A Europcar gépjárművek interneten keresztül történő lefoglalása semmilyen körülmények között nem minősül bérleti szerződésnek. 


 


Bővebb információért kérjük, hívja a (+36) 1 421 8333 telefonszámot, vagy írjon nekünk az europcar@europcar.hu e-mail címre!
Hosszabb távú bérleti igény esetén kérjük, hogy keresse értékesítési csapatunkat a (+36) 1 421 8323 telefonszámon vagy írjon nekünk a sales@europcar.hu címre!Jó utat kívánunk!Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8333

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!