Részleteskeresés

Belföldi autóbérlésBelföldi autóbérlés  

Bérleti feltételek


  

Autót bérelhet az, aki a bérleti szerződésen szerepel, betöltötte a 21., H, I, M és Y kategória esetén a 23. életévét, legalább egy éve érvényes jogosítvánnyal, személyi igazolvánnyal/útlevéllel rendelkezik, és az "Általános bérleti feltételek"-nek megfelel. A bérautót csak az vezetheti, aki rajta van a bérleti szerződésen, másodvezetői engedély kérhető (maximum 2 db, napi bruttó 1 270 Ft, max. 8 890 Ft/hó). A gépjármű megrendelésekor kérjük, hogy előre érdeklődjön a feltételekről.
Foglalás


Minden megrendelést kategóriára igazolunk vissza, gépjármű típust nem tudunk garantálni. Kérjük, hogy foglaláskor pontosan adja meg adatait és a bérlésre vonatkozó információkat (időpont, kategória, extrák, ki- és visszaszállítás, külföldre távozás stb.).


Bérleti díj


A bérleti díj a gépjármű átadásától számított 24 órára érvényes, a minimális bérleti idő 1 nap (24 óra). Tartalmazza a 3.200 km használatot, a kötelező és casco biztosítást törés és lopás ellen (CDR&TP), a magyarországi autópályák használati díját (elektronikus engedéllyel), valamint az olaj és a kötelező karbantartás költségeit.


 

Óvadék


Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő, összege Magyarországon  a várható bérleti díj +20% +320 000 Ft. A pontos összegről bérbeadó irodáink adnak felvilágosítást. Kártyás fizetőeszköznél a hitelkártya elfogadott, érvényessége a várható bérleti időszak vége plusz 2 hónap. A letét feloldása a gépjármű leadását követő 10-30 nap között várható. Audi A6/A8 bérlése esetén két hitelkártyára van szükség. Ebben az esetben a letét mindkét kártyán  a várható bérleti díj +20%+320 000 Ft


 


Biztosítás


A bérleti díj tartalmazza a kötelező és casco biztosítást törés és lopás ellen (CDR&TP), a meg nem váltható önrész káreseményenkénti mértéke gépjármű kategóriánként eltérő lehet. Az önrész mértéke a kiegészítő biztosítás megkötésével akár 0 Ft-ra csökkenthető. A részletekről érdeklődjön az europcar@europcar.hu e-mail címen vagy bérbeadó irodáinkban telefonon.

 

Az önrész megváltás (CDR) el nem fogadása esetén a bérbevevő anyagi felelőssége önhibás töréskár és lopás esetén a kár helyreállításának teljes költségéig terjed.

Nagyértékű károkozás, totálkár, lopás, br. 1.200.000 Ft javítási költséget meghaladó saját hibás baleset esetén Europcar fenntartja a jogot a bérleti szerződés lezárása után is a 10%-os önrész Bérlő felé történő érvényesítésére a javítási számla vagy a biztosító elszámolása alapján.

Gépjármű javítása, garancia

A bérlő köteles az átadás-átvételi dokumentum "Revízió" rovatában jelzett km-számláló állásnál a műszaki szemlét elvégeztetni a Europcar munkatársa által megjelölt helyen és időben.
Kötelező szerviz elmulasztása esetén a Bérlő a mindenkor érvényes km díjat köteles kötbér címén megfizetni, illetve a Europcar jogosult a kötbért meghaladó kárát is érvényesíteni, amennyiben a gépjármű elveszíti a garanciát.

Az egyes gépjármű kategóriák esetén érvényesítendő extra km díjak a következőek:


Acriss codeGk. kategóriaExtra km díj*

MDMR


o


15 Ft/km


EDMR, CDMR, CWMR, KIPW


A, B, J, R


20 Ft/km


ICMR, IDMR, CDAR, IDAR, VMIHW, IMHW


C, D, K, E, S, T


25 Ft/km


FDMR, FWAR, PVMR


F, W, M


30 Ft/km


PDAR


H


55 Ft/km


LDAR


I


60 Ft/km*+27% Áfa

Egy utas bérlet


A bérelt gépjármű a magyarországi Europcar irodákban a felvétel helyétől eltérő irodában br. 6.350 Ft/leadás díjjal adható le minimum 3 napos bérlet esetén.

A külföldi leadás díja országonként eltérő, speciális feltételek és korlátozások lehetségesek. Kérjük, hogy utazás előtt tájékozódjon a bérbeadó irodában.


 


Külföldre távozás


A következő országokba a gk. nem vihető ki: BG, GR, TR, AL, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetúnió (kivéve a balti államok) utódállamai. Külföldre távozás csak határkilépési engedéllyel lehetséges. Határkilépési engedély 1 hétnél rövidebb bérlet esetén: 15 000 Ft + Áfa , 1 hetes vagy annál hosszabb bérlet esetén díjmentes. Bizonyos kategóriák külföldre vitele nem engedélyezett.
Ki- és visszaszállítás


Budapesten 5 000 Ft +Áfa /alkalom. Minden egyéb esetben 150 Ft+áfa/km, de minimum 10 000 Ft+ Áfa. 1 hetes vagy hosszabb bérlet esetén minden kategória elérhető vidéki irodáinkban is, 1 hétnél rövidebb bérletnél egyes kategóriák (L,F,W,G,H,I,M,S,T) esetén le- és visszaszállítási díjat számolunk fel, díja 150 Ft+Áfa/km, min. 10 000 Ft+ Áfa. 
Üzemanyag


A bérautók minden esetben tele tankkal kerülnek átadásra, és ugyanígy kérjük visszaszolgáltatni. Ellenkező esetben a hiányzó üzemanyag rész a bérlet végén felszámolásra kerül. Az újratöltési díj meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.


 


Immobilizer / GPS


Egyes gépjárműveinket a nagyobb biztonság érdekében védelmi egységekkel, indítás gátlóval, GPS rendszerrel felszerelve adjuk bérbe. Használatukra vonatkozóan részletes információval látjuk el ügyfeleinket. A rablásgátló rendszerek használati díját a bérleti díjak tartalmazzák.


 


Gépjárművezető


Bármely gépjármű bérelhető gépjárművezetővel, plusz 48.000 Ft + ÁFA / 8 óra. Minden egyes megkezdett extra óra 6.000 Ft + ÁFA . 24 órán belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat a sofőrdíjjal együtt meg kell fizetni.
Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8300

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!