Részleteskeresés

Belföldi autóbérlésBelföldi autóbérlés  

Bérleti feltételek


  

Autót bérelhet az, aki a bérleti szerződésen szerepel, betöltötte a 21., H, I, M és Y kategória esetén a 23. életévét, legalább egy éve érvényes jogosítvánnyal, személyi igazolvánnyal/útlevéllel rendelkezik, és az "Általános bérleti feltételek"-nek megfelel. A bérautót csak az vezetheti, aki rajta van a bérleti szerződésen, másodvezetői engedély kérhető (maximum 2 db, napi bruttó 1 270 Ft, max. 8 890 Ft/hó). A gépjármű megrendelésekor kérjük, hogy előre érdeklődjön a feltételekről.
Foglalás


Minden megrendelést kategóriára igazolunk vissza, gépjármű típust nem tudunk garantálni. Kérjük, hogy foglaláskor pontosan adja meg adatait és a bérlésre vonatkozó információkat (időpont, kategória, extrák, ki- és visszaszállítás, külföldre távozás stb.).


Bérleti díj


A bérleti díj a gépjármű átadásától számított 24 órára érvényes, a minimális bérleti idő 1 nap (24 óra). Tartalmazza a korlátlan km használatot, a kötelező és casco biztosítást törés és lopás ellen (CDR&TP), a magyarországi autópályák használati díját (elektronikus engedéllyel), valamint az olaj és a kötelező karbantartás költségeit.


 


Hétvégi tarifa


Péntek 12 órától hétfő reggel 9 óráig érvényes. Késedelmes vissza hozatal esetén a normál tarifa kerül alkalmazásra. Nem vonható össze semmilyen más díjszabással, illetve promóciós programmal.


 


Óvadék


Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő, mértékéről bérbeadó irodáink adnak felvilágosítást.


 


Biztosítás


A bérleti díj tartalmazza a kötelező és casco biztosítást törés és lopás ellen (CDR&TP), a meg nem váltható önrész 10%, de minimum 60.000 Ft káreseményenként. Az önrész mértéke a kiegészítő biztosítás megkötésével csökkenthető0 Ft-ra bruttó 2.540 Ft/nap. 

Az önrész megváltás (CDR) el nem fogadása esetén a bérbevevő anyagi felelőssége önhibás töréskár és lopás esetén a kár helyreállításának teljes költségéig terjed.

Nagyértékű károkozás, totálkár, lopás, 500.000 Ft javítási költséget meghaladó saját hibás baleset esetén Europcar fenntartja a jogot a bérleti szerződés lezárása után is a 10%-os önrész Bérlő felé történő érvényesítésére a javítási számla vagy a biztosító elszámolása alapján.

Gépjármű javítása, garancia

A bérlő köteles az átadás-átvételi dokumentum "Revízió" rovatában jelzett km-számláló állásnál a műszaki szemlét elvégeztetni a Europcar munkatársa által megjelölt helyen és időben.
Kötelező szerviz elmulasztása esetén a Bérlő a mindenkor érvényes km díjat köteles kötbér címén megfizetni, illetve a Europcar jogosult a kötbért meghaladó kárát is érvényesíteni, amennyiben a gépjármű elveszíti a garanciát.

Az egyes gépjármű kategóriák esetén érvényesítendő extra km díjak a következőek:


Acriss codeGk. kategóriaExtra km díj*

MDMR


o


15 Ft/km


EDMR, CDMR, CWMR, KIPW


A, B, J, R


20 Ft/km


ICMR, IDMR, CDAR, IDAR, VMIHW, IMHW


C, D, K, E, S, T


25 Ft/km


FDMR, FWAR, PVMR


F, W, M


30 Ft/km


PDAR


H


55 Ft/km


LDAR


I


60 Ft/km*+27% Áfa

Egy utas bérlet


A bérelt gépjármű a magyarországi Europcar irodákban a felvétel helyétől elétrő irodában br. 5.175 Ft/leadás díjjal adható le.

A külföldi leadás díja országonként eltérő, speciális feltételek és korlátozások lehetségesek. Kérjük, hogy utazás előtt tájékozódjon a bérbeadó irodában.


 


Külföldre távozás


A bérelt gépjármű a következő országokba nem vihető ki: Bulgária, Törökország, Görögország, Albánia, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetunió (kivéve Észtország, Lettország, Litvánia) utódállamai.

Külföldre utazni csak határkilépési engedéllyel lehetséges, melynek díja 1 hétnél rövidebb bérlet esetén bruttó 7.620 Ft, 1 hetes vagy annál hosszabb bérlet esetén díjmentes. Bizonyos kategóriák külföldre vitele nem engedélyezett.
Ki- és visszaszállítás


Igény szerint kiszállítást biztosítunk, ezért városon belül bruttó 3.375 Ft-ot, egyéb esetben bruttó 152 Ft/km-t, de minimum bruttó 3.175 Ft visszaszállítási díjat számolunk fel. Kérjük, hogy ki- és visszaszállítási igényét foglaláskor előre jelezze.
Üzemanyag


A bérautók minden esetben tele tankkal kerülnek átadásra, és ugyanígy kérjük visszaszolgáltatni. Ellenkező esetben a hiányzó üzemanyag rész a bérlet végén felszámolásra kerül. Az újratöltési díj meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.


 


Immobilizer / GPS


Egyes gépjárműveinket a nagyobb biztonság érdekében védelmi egységekkel, indítás gátlóval, GPS rendszerrel felszerelve adjuk bérbe. Használatukra vonatkozóan részletes információval látjuk el ügyfeleinket. A rablásgátló rendszerek használati díját a bérleti díjak tartalmazzák.


 


Gépjárművezető


Bármely gépjármű bérelhető gépjárművezetővel, plusz napi bruttó 30.480 Ft/8 óra. Minden egyes megkezdett extra óra bruttó 3.810 Ft. Lemondás feltételei: H és I kategória bérlése esetén a megrendelés 48 órán túli visszamondása díjmentes, 48 és 24 óra között az autó alapdíja fizetendő (sofőrdíj nélkül), 24 órán belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat a sofőrdíjjal együtt meg kell fizetni
Hívja bérbeadó kollégáinkat: +36 1 421 8333

Okos alkalmazás. Nagyobb mobilitás.

Töltse le a Europar mobil alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra!